Des del Departament d’Esports de l’Ajuntament de Palamós hem creat el CENTRE TRAIL PALAMÓS Empordà Costa Brava, mitjançant el qual us oferim diversos recorreguts tot terreny amb diferents nivells de dificultat, perquè pugueu descobrir caminant, corrent, pedalant o nedant, el privilegiat paisatge natural de Palamós i el seu entorn.

“Som muntanya”

Descobreix els nostres boscos passejant en família, endinsant-te en els circuits de trail running, superant les rutes de MTB de les Gavarres o rodant per les famoses carreteres de l’Empordà més genuí.

“Som mar”

Pels amants del mar, a més de gaudir d'algunes de les platges més emblemàtiques de la Costa Brava, podreu descobrir nedant una nova Via Blava, conèixer racons idíl·lics amb caiac i itineraris de snorkel per gaudir del nostre patrimoni marí.

“Som familiars”

Us oferim recorreguts pensats per a tota la família, amb distàncies a partir dels 3 km., transitant camins en molt bon estat, ben senyalitzats i evitant, sempre que es pugui,  trepitjar l’asfalt. Les sortides i arribades es troben en nuclis urbans perquè pugueu gaudir de tots els serveis.

“Som professionals”

Les rutes més exigents del nostre Centre Trail són transitades habitualment pels esportistes professionals que trien les nostres contrades com a base d’entrenament, al mateix temps que són els circuits oficials de curses com la Trail Costa Brava, la We Are Delax, la Sa Costa Brava... atreveix-t’hi!