DIFICULTAT
Difícil

Modalitats recomanades:
GRAVEL

LONGITUD
73km

DESNIVELL POSITIU
+850m

TEMPS APROX.
3h 30min

SEGUIMENT RUTA
GPS

Aquesta ruta forma part de les Palamós Virtual Races
RUTA CRONOMETRADA

Activa 24h/365 dies

Descripció de la ruta

Ruta circular amb sortida del centre de la vila que recorre les zones boscoses i senders propers a la costa dels Jardins del Cap Roig, els paratges més bonics del centre empordanès amb tornada per la zona muntanyosa de les Gavarres. Ens situem a l’Oficina de Turisme per iniciar la ruta seguint la costa en direcció nord i recorrem tota la zona del Port Nàutic fins a arribar a la Platja de la Fosca per la carretera.

»Més...

Seguirem pels camins propers al Càmping King’s per endinsar-nos en la zona costera de la ruta que ens farà recórrer la zona muntanyosa dels Jardins de Cap Roig. Us recomanem que pareu en alguna platja com Cala Estreta, Cala Roca Bona, Cala del Cap de Planes o el mirador de les Formigues per gaudi de l’entorn. A continuació ens allunyarem de la costa i ens endinsarem en els paratges del centre de la comarca. Gran part de la ruta és per camins de pista on passarem per Mont-ras, Torrent, Peratallada, Serra de Daró, la zona central de la comarca, La Bisbal d’Empordà i Vulpellac. En aquests moments ja ens trobarem de tornada que recorre part de la carretera de la Ganga, i la zona de les Gavarres que passa pel Puig Cargol. A partir d’aquí, deixarem la pista baixant pel Carrer del Pla del Llop fins a trobar la carretera que seguirem direcció Palamós per entrar al municipi per la zona del Passeig Marítim fins al punt d’arribada.

»Menys...

Terreny

Nucli urbà20%
Pista80%

Powered by Wikiloc

TRACK DE LA RUTA

Descarregar >

Arxius .gpx

Palamós
20°
Fair
MonTueWed
25/19°C
24/18°C
23/17°C

Espais d’interès

FOTO: La Bisbal d'Empodà.

Els Jardins de Cap Roig

Van ser creats pel matrimoni Woevodsky l’any 1927. És un espai de gran bellesa situat al bell mig de la Costa Brava, on es combina la botànica, la història, el paisatge i l’art.

Castell de Peratallada

Al mig del poble emmurallat s'alcen el castell, format pel nucli fortificat sobre un enorme basament tallat a pic, i el palau. L'església parroquial es troba extramurs, en lloc despoblat. La muralla que envolta el barri del castell forma un recinte clos.

Puig Cargol

Situat a 357 m. trobarem dos vèrtex geodèsics, un d’ells amb una enorme base de formigó d’uns 4m d’alçada al què ens podem enfilar. Les vistes són molt limitades per la zona boscosa on es troba.