DIFICULTAT
Moderada

Modalitats recomanades:
GRAVEL

LONGITUD
40km

DESNIVELL POSITIU
+680m

TEMPS APROX.
2h 30min

SEGUIMENT RUTA
GPS

Aquesta ruta forma part de les Palamós Virtual Races
RUTA CRONOMETRADA

Activa 24h/365 dies

Descripció de la ruta

Ruta circular amb sortida del centre de la vila que recorre les zones boscoses i senders propers a la costa dels Jardins del Cap Roig, i els paratges més bonics del centre empordanès. Ens situem a l’Oficina de Turisme per iniciar la ruta seguint la costa en direcció nord i recorrem tota la zona del Port Nàutic fins a arribar a la Platja de la Fosca per la carretera.

»Més...

Seguirem pels camins propers al Càmping King’s per endinsar-nos en la zona costera de la ruta que ens farà recórrer la zona muntanyosa dels Jardins de Cap Roig. Us recomanem que pareu en alguna platja com Cala Estreta, Cala Roca Bona, Cala del Cap de Planes o el mirador de les Formigues per gaudi de l’entorn. A continuació seguirem la ruta, que envolta el municipi de Palafrugell tant per la zona més propera a Calella de Palafrugell com la situada a l’interior, i ja en la segona meitat del recorregut, creuarem els municipis de Mont-ras i Vall-llobrega per arribar a Palamós a través del camí de Can Pere Tià i el passatge de Bell-lloc. A partir d’aquí seguirem el carril bici que porta a la Via Verda en direcció Palamós , i entrarem al municipi per la carretera que passa per la zona del Passeig Marítim fins al punt d’arribada.

»Menys...

Terreny

Pista80%
Nucli urbà20%

Powered by Wikiloc

TRACK DE LA RUTA

Descarregar >

Arxius .gpx

Palamós
20°
Fair
MonTueWed
25/19°C
24/18°C
23/17°C

Espais d’interès


FOTO: Barques "Gacela" i "Estrella Polar".


FOTO: Calella de Palafrugell.

Calella de Palafrugell

Antic poble de pescadors format per diverses cales que encara conserva l’encant que el caracteritzava amb carrers estrets, cases amb coberta inclinada de teula i alguns habitatges tradicionals de pescadors de dues plantes.

Els Jardins de Cap Roig

Van ser creats pel matrimoni Woevodsky l’any 1927. És un espai de gran bellesa situat al bell mig de la Costa Brava, on es combina la botànica, la història, el paisatge i l’art.