DIFICULTAT
Fàcil

Modalitats recomanades:
PASSEJADES • RUNNING

LONGITUD
3km

DESNIVELL POSITIU
+80m

TEMPS APROX. RUNNING
20min

TEMPS APROX. CAMINANT
35min

SEGUIMENT RUTA
Senyals

Descripció de la ruta

Ruta lineal amb sortida des del centre de la vila que recorre la zona propera a la costa fins a arribar a la Platja de La Fosca a través del camí de ronda. Comencem la ruta des de l’Oficina de Turisme en direcció el Port Nàutic, pugem les escales que ens condueixen al casc antic, i creuem tot el carrer de Mauri i Vilar fins a arribar al Parc del Convent dels Agustins. Seguim tot el passeig i a continuació ens endinsem en el camí de ronda que ens porta per zones properes a la costa per gaudir del paisatge, creuant també alguns espais naturals i boscos. La ruta finalitza a la Platja de la Fosca tot i que el camí de ronda continua en direcció la Platja de Castell. Finalment, seguirem la pista principal fins arribar a l’enllaç amb el camí de Can Pere Tià fins arribar al punt d’inici.

Terreny

Pista40%
Corriols20%
Nucli Urbà40%

Powered by Wikiloc

TRACK DE LA RUTA

Descarregar >

Arxius .gpx

Palamós
19°
Partly Cloudy
MonTueWed
25/19°C
24/18°C
24/17°C

Espais d’interès


FOTO: Panoràmica de Cap Gros i la Platja de la Fosca.

Cap Gros

Cap muntanyenc d’uns 70 m visible des de pràcticament tots els punts de la costa nord de Palamós, des del port fins la platja del Castell.

Platja de la Fosca

Integrada en entorn residencial amb una longitud de 500 m amb poca profunditat i de sorra fina. Disposa dels serveis de socorrisme, WC, dutxes, passeres d’accés per persones amb mobilitat reduïda, àrea activa, punt d’informació turística, bars, lloguer d’hamaques i patins.