DIFICULTAT
Fàcil / Moderada

Modalitats recomanades:
PASSEJADES • RUNNING • BICI FAMILIAR • RUTA ADAPTADA (Tram Via Verda)

LONGITUD
9,2km

DESNIVELL POSITIU
+50m

TEMPS APROX. RUNNING
1h 00min

TEMPS APROX. CAMINANT
1h 40min

SEGUIMENT RUTA
Senyals

Aquesta ruta forma part de les Palamós Virtual Races
RUTA CRONOMETRADA

Activa 24h/365 dies

Descripció de la ruta

Ruta circular amb sortida i arribada a l’inici de la Via Verda, a la zona de Sant Joan de Palamós, seguint la coneguda com la Ruta del Tren Petit amb direcció Palafrugell. Es tracta d’un recorregut molt senzill on podrem gaudir de l’antic recorregut del Tren Petit, explorar els paisatges de l’Empordanet i travessar la plana de l’Aubí, amb un gran valor agrícola i envoltada del massís de les Gavarres i les muntanyes de Begur.

»Més...

Seguint les indicacions de la ruta del Tren Petit, creuarem la riera de l’Aubí a l’alçada de la Carretera de Castell, deixarem enrere Mas Ferriol en direcció Palafrugell fins arribar a un encreuament a uns 4,4 km de la sortida. Trobarem una gran nau metàl·lica a la nostra esquerra i haurem de girar a la dreta, creuant de nou la riera pel pont, i tot seguit girant a la dreta en la bifurcació. Seguirem el camí asfaltat i trobarem una altra bifurcació on haurem de girar a l’esquerra, en direcció el Càmping Naturista Relax-nat. Seguirem la carretera deixant enrere el càmping seguint les indicacions de Torre Mirona i Platja del Castell. Trobarem un encreuament amb una petita rotonda on haurem de girar a la dreta i seguirem pel camí de sorra que voreja diversos camps de conreu durant 1 km aprox. A l’alçada d’una petita masia girarem a l’esquerra pel camí de sorra (aquest punt és comú amb el recorregut de 5K). Continuarem per aquest camí uns 200 m i en l’encreuament, on trobarem un gran arbre, girarem a la dreta fins arribar a la carretera de Castell. En aquest punt, haurem de recórrer uns metres per la carretera deixant enrere el camí a Castell, i tot just després de creuar la riera girarem pel camí situat a l’esquerra. A partir d’aquí seguirem aquesta pista de sorra, amb una petita desviació a l’esquerra, que ens farà arribar de nou al punt d’inici del recorregut.

»Menys...

Terreny

Nucli Urbà5%
Pista95%
Corriols0%

Powered by Wikiloc

TRACK DE LA RUTA

Descarregar >

Arxius .gpx

Palamós
20°
Fair
MonTueWed
25/19°C
24/18°C
23/17°C

Espais d’interès

Ruta del Tren Petit

El seu traçat de 6 km de longitud transcorre per una part de l’antic recorregut de l’anomenat Tren Petit que connectava Palamós amb Girona passant per la Bisbal d’Empordà. Actualment disposa de ramals a Vall-llobrega i a la cala Castell.