DIFICULTAT
Fàcil

Modalitats recomanades:
PASSEJADES • RUNNING • BICI FAMILIAR • RUTA ADAPTADA (Tram Via Verda)

LONGITUD
5,4km

DESNIVELL POSITIU
+21m

TEMPS APROX. RUNNING
35min

TEMPS APROX. CAMINANT
55min

SEGUIMENT RUTA
Senyals

Aquesta ruta forma part de les Palamós Virtual Races
RUTA CRONOMETRADA

Activa 24h/365 dies

Descripció de la ruta

Ruta circular amb sortida i arribada a l’inici de la Via Verda, a la zona de Sant Joan de Palamós, seguint la coneguda com la Ruta del Tren Petit amb direcció Palafrugell. Es tracta d’un recorregut molt senzill on podrem gaudir de l’antic recorregut del Tren Petit, explorar els paisatges de l’Empordanet i travessar la plana de l’Aubí, amb un gran valor agrícola i envoltada del massís de les Gavarres i les muntanyes de Begur.

»Més...

Seguint les indicacions girem a la dreta en direcció Mas Ferriol i seguim la carretera uns 200 m fins la bifurcació on seguirem el camí de sorra de la dreta. Continuarem per aquest camí uns 200 m i en l’encreuament, on trobarem un gran arbre, girarem a la dreta i seguirem endavant deixant a mà esquerra el Club d’Equitació Costa Brava fins a arribar a la carretera de Castell. En aquest punt, haurem de recórrer uns metres per la carretera per deixar enrere el camí a Castell, i tot just després de creuar la riera girarem pel camí de sorra situat a l’esquerra. A partir d’aquí seguirem aquesta pista que ens farà arribar de nou al punt d’inici del recorregut.

»Menys...

Terreny

Nucli Urbà5%
Pista95%
Corriols0%

Powered by Wikiloc

TRACK DE LA RUTA

Descarregar >

Arxius .gpx

Palamós
19°
Partly Cloudy
MonTueWed
25/19°C
24/18°C
24/17°C

Espais d’interès

Ruta del Tren Petit

El seu traçat de 6 km de longitud transcorre per una part de l’antic recorregut de l’anomenat Tren Petit que connectava Palamós amb Girona passant per la Bisbal d’Empordà. Actualment disposa de ramals a Vall-llobrega i a la cala Castell.