Des del Departament d’Esports de l’Ajuntament de Palamós hem creat diversos grups de l’aplicació mòbil Telegram amb l’objectiu de promoure l’activitat física i l’esport de manera gratuïta a través del Centre Trail Palamós - Empordà Costa Brava. Es tracta d’una eina de comunicació i trobada per a totes les persones interessades en fer activitat física en grup a Palamós, Sant Joan i rodalies.

Disposem de 4 grups independents en funció de la modalitat esportiva. L’accés a aquests grups és lliure i voluntari a través dels enllaços següents:

Córrer / Trailrunning/ Caminar-Córrer
Unir-me al Grup >

Ciclisme carretera / MTB / Gravel
Unir-me al Grup >

Caminades / Passejades / Senderisme
Unir-me al Grup >

Natació en aigües obertes (temporada d’estiu)
Unir-me al Grup >

Dinàmica de Grup

La dinàmica del grup consistirà en compartir el dia, la data i l’hora de l’activitat que tingueu previst realitzar, per si algú més vol participar-hi. Per exemple: “Dissabte 30 a les 10:30h sortida de Caminar-Senderisme per la zona de Can Pere Tià-Bell-lloc-Montagut. Ruta de La Llebre o una altra d’uns 8-10 kms. Lloc trobada: Parc Can Pere Tià.”

És important que sapigueu que els grups de Telegram tenen un elevat component de privacitat i seguretat de les dades personals, en els quals NO ES COMPARTEIX EL NÚMERO DE TELÈFON PERSONAL. Per tant, LES ÚNIQUES DADES PERSONALS QUE VEURAN ELS ALTRES MEMBRES SERAN EL NOM, USUARI I FOTOGRAFIA DE PERFIL (excepte aquelles persones que ja us tenen a la seva agenda).

A continuació trobareu el document amb les “Normes bàsiques de bon ús dels grups de Telegram” amb la informació més detallada sobre el seu funcionament. Accedint a qualsevol d’aquests grups, accepteu ser-ne partícips i, per tant, sou coneixedors/es de la Normativa corresponent i l’accepteu, essent conscients que alguna informació vostra podrà ser accessible per part d’altres membres.