DIFICULTAT
Fàcil

Modalitats recomanades:
SUBMARINISME - BATEIG

LONGITUD
100m

TEMPS APROX.
15/25 min.

Descripció

El bateig de busseig és la millor manera de gaudir de l’experiència de respirar sota l’aigua i de practicar submarinisme per primera vegada. La Cala Morro del Vedell és un espai a només 50 metres del Port Marina i dels centres d’immersió de Palamós on podreu fer una immersió senzilla des de la platja per gaudir d’aquesta experiència.

Característiques

Amplada màxima: 200 metres platja i 50 metres roques
Temporalitat aproximada: març - octubre
Temperatura de l’aigua: 14ºc – 25ºc
Tipus de fons marí: roca / sorra / posidònia
Més info fons marí >
Vents predominants >
Recomanacions >

TRACK DE LA RUTA

Descarregar >

Arxius .gpx

Palamós
24°
Sunny
MonTueWed
24/17°C
23/17°C
24/17°C

El fons marí

Palamós - La Fosca - Castell

Els fons de roca o sorra i les praderies de posidònia oceànica són els principals ambients que podem trobar en els itineraris proposats. Com a fauna podem trobar habitualment peixos com ara salpes, castanyoles, sargs, variades, donzelles, escórpores o morenes. També hi trobem gran varietat d’invertebrats com estrelles, garotes, holotúries, esponges, crans o pops. Els bons observadors poden trobar, però, moltes més espècies.

Espais d’interès

Port Esportiu Marina de Palamós

La Marina de Palamós es troba en el costat de llevant del far del Molí i és un dels dos ports de què disposa aquesta localitat de la Costa Brava. Es tracta d'un port esportiu amb capacitat per a 866 embarcacions. Disposa de pòrtic elevador, grua, varador, marina seca, benzinera i tallers de reparació. A les instal·lacions hi ha un centre de busseig i una escola nàutica, així com una zona de bars i restaurants.